Klassieke Tissot Horloges

3 juli 2017, In: Geen categorie
0

Waar vroeger horloges werden gekocht om de tijd bij te houden worden horloges nu gekocht als sierlijke aanvulling om elk outfit compleet te maken. Het design van een horloge is nu het allerbelangrijkste factor bij de aankoopbeslissing. De Tissot horloges zijn een perfecte combinatie van moderne horloges met de hoge kwaliteit van vroeger.

Prachtige sieraden: Tissot horloges

Een horloge is een prachtig sieraad dat ervoor zorgt dat uw outfit compleet wordt gemaakt. Het merk Tissot is een speciaal Zwitsers merk dat in 1853 is begonnen met het verkopen van rijkelijk versierde Zak en hanghorloges van goud. Sindsdien is Tissot met zijn horloges uitgegroeid tot een zeer respectabel merk dat horloges levert over de hele wereld en is nu ook te koop bij Zuyverjuweliers. Tissot horloges staan al meer dan 100 jaar bekend om een vooruitstrevend en kwalitatief design en is inmiddels niet te missen in het assortiment van een juwelier.

Het Tissot assortiment bestaat uit een aantal verschillende type horloges waaronder de:

  • -T-Classic
  • -T-Touch
  • -T-Sport
  • -T-Lady
  • -Tradition

Tissot Horloges voor iedereen

De Tissot horloges zijn gericht op twee verschillende doelgroepen. De mannen en de vrouwen, en dit is terug te zien in het design van de horloges. Het merk levert zowel stoere als elegante horloges. De T-classic modellen zijn hier een prachtig voorbeeld van. Een luxe uitstraling gecombineerd met de prachtige Romeinse cijfers zorgen voor een beeldschone en authentieke uitstraling. Tissot is al in 1910 begonnen met het maken van polshorloges voor mannen en vrouwen en heeft het authentieke design al die jaren behouden. Het motto van Tissot luidt Het is goed zichtbaar dat ze nooit gestopt zijn met innoveren.

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com