​Nieuwe schoenen?

4 augustus 2017, In: Geen categorie
0

Iedereen heeft ze in de kast staan: het favoriete paar schoenen. Het paar dat heerlijk zit. Het paar dat ooit het mooiste paar was van allemaal, maar nu helaas aan de slijtende hand is. Eigenlijk wil je deze schoenen niet weggooien. Je wilt geen nieuw paar aanschaffen, want deze zitten zo lekker. En uiteraard passen ze bij al je outfits. In dit geval brengt Een schoenmaker de oplossing! Hij knapt je oude schoenen op en maakt ze weer als nieuw, zodat jij ze kunt blijven dragen onder al je outfits!

Wat kan de schoenmaker voor je betekenen?

Niets is vervelender dan kapotte of versleten schoenen. Zeker als dat je favoriete paar schoenen is en je het juist aan wilde doen. Een schoenmaker repareert oude of versleten schoenen. Maar wat kan hij precies voor je doen?

  • Zolen of hakken repareren
  • Ritsen vervangen
  • Binnenbekleding van de schoenen herstellen
  • Schoenen oprekken

Door de zolen van je oude schoenen te vervangen door nieuwe, kun je weer een tijdje op je schoenen lopen. Hetzelfde geldt voor de hakken van je schoenen. Wanneer je ritsen van je schoenen kapot zijn gegaan, kan de schoenmaker deze voor je vervangen. Lopen je schoenen niet meer lekker? Dan kan het zijn dat de binnenbekleding van je schoenen versleten is. Deze kan de schoenmaker prima voor je herstellen. Of zitten je schoenen te strak? Het oprekken ervan kan de uitkomst bieden.

Schoenenreparatie ophaalservice van Kleermakerij Bos

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar de schoenmaker te gaan, biedt Kleermakerij Bos in Hoogeveen de uitkomst: Schoenen reparatie met ophaalservice. Bij Kleermakerij Bos kan je gebruik maken van de ophaalservice, wanneer je niet in staat bent om zelf je schoenen te brengen. De schoenen worden bij je opgehaald en na reparatie weer teruggebracht. Zo heb je er geen werk mee en komen je schoenen weer als nieuw bij je terug!

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com