Een Glazen Dildo Straalt Luxe Uit

16 februari 2021, In: Geen categorie
0

Een Glazen Dildo Straalt Luxe Uit

Gebruik jij wel eens een seksspeeltje zoals een dildo of een vibrator? Meestal denken mensen direct aan de latex speeltjes, maar een dildo van glas behoort ook tot de opties. Een glazen dildo straalt vooral meer luxe uit. Het is belangrijk om te weten dat een glazen dildo veilig te gebruiken is, je hoeft dus niet bang te zijn voor beschadigingen aan je vagina of anus. Ze zijn namelijk gemaakt van een enorm sterk glas, om het maar gekscherend te zeggen “ze kunnen wel tegen een stootje”. Het is natuurlijk wel aan te raden om hem na een val te controleren op beschadigingen. Indien je het toch een beetje eng vindt om een dildo van glas te gebruiken dan kun je er de eerste keer altijd even een condoom om doen om er aan te wennen.

Waarom een Glazen Dildo

Een glazen dildo is een uitkomst voor de mensen die bijvoorbeeld allergisch zijn voor latex, zo kunnen ze toch genieten van een dildo. Ook is een glazen dildo perfect voor temperature play, dit doe je door hem even onder de warme kraan te houden. Op die manier voelt de dildo nog heerlijker aan. Ook is een glazen dildo op meerdere manieren schoon te houden omdat ze geschikt zijn voor in de vaatwasser. Indien je dit niet ziet zitten, kun je hem natuurlijk ook gewoon schoon houden met een toy cleaner. Een ander voordeel is dat je eigenlijk alle soorten glijmiddel kunt gebruiken.

Conclusie

Wanneer je voor de eerste keer een dildo wilt gebruiken dan is een glazen dildo een veilige keuze, omdat je zeker weet dat hij geen allergische reacties veroorzaakt. Ook kan de investering voordeliger zijn omdat je hem niet alleen kunt reinigen met een toy cleaner, ook met heet water en de vaatwasser kun je hem goed reinigen. Iets wat met een latex of rubber dildo alleen mogelijk is met een toy cleaner. Daarnaast is hij sterker, de kans op schade is stukken minder in vergelijking met andere soorten dildo’s. Wanneer je een glazen dildo kopen wilt kun je terecht bij een online sexshop of een lokale shop.

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com