Mondkapjes kopen groothandel: profiteer van volumekorting

23 november 2020, In: Geen categorie
0

Mondkapjes kopen groothandel: profiteer van volumekorting

Mondkapjes kopen groothandel kan in sommige situaties veel voordeel bieden. Ben jij iemand die mondkapjes nodig heeft voor je eigen dagelijkse gebruik, dan is het waarschijnlijk beter om deze bij een winkel te kopen of online. De groothandel biedt mondkapjes aan in pakketten met soms wel duizenden exemplaren en als jij zo veel mondkapjes nodig hebt, dan koop je beter stoffen kapjes. Er zijn situaties waarin mondkapjes kopen bij de groothandel wel een goed idee is. Hier lees je over wanneer dat is en waar je dan op moet letten.

 

Wanneer mondkapjes kopen bij de groothandel?

Als jij om een bepaalde reden veel mondkapjes nodig hebt, dan koop je deze het beste bij de groothandel. Misschien ben je eigenaar van een winkel, horecagelegenheid of werk je in een ander openbaar gebouw en moet je je personeel van mondkapjes voorzien. Het is ook mogelijk dat je mondkapjes wilt laten bedrukken als promotiemateriaal en deze wilt uitdelen voor het vergroten van je zichtbaarheid. Er zijn een aantal situaties waarin mondkapjes kopen bij de groothandel een goed idee is.

 

Volumekorting

Eén van de voordelen van mondkapjes kopen bij de groothandel is dat je dan volumekorting krijgt. Hoe groter je bestelling en hoe meer mondkapjes je aanschaft, hoe lager de prijs per mondkapje wordt. Het ziet er niet naar uit dat het gebruik van mondkapjes snel zal verdwijnen dus je kunt best een tijdje in de toekomst plannen. Met de nieuwe Coronawet lijkt het erg waarschijnlijk dat mondkapjes in openbare ruimtes verplicht gemaakt zullen worden. Bestel dus een goede hoeveelheid, niet te veel, zodat je optimaal profiteert van je volumekorting en weer een tijd vooruit kunt.

 

Waarop moet je letten?

Als je mondkapjes gaat kopen bij de groothandel, dan zijn er aan aantal punten om op te letten.

  • Kwaliteit: een niet-kwalitatief mondkapje verliest zijn doel en als je wilt dat deze zijn werk goed doet, dan kies je voor kwaliteit. Goedkoop is in veel gevallen duurkoop.
  • Niet-medisch: vooral als je mondkapjes gaat kopen bij de groothandel is het erg belangrijk dat je alleen niet-medische kapjes aanschaft. De voorraad voor personeel in de zorg moet onaangetast blijven.
  • Stof: vraag jezelf altijd af of stoffen mondkapjes een optie zijn voor jou. In enkele gevallen zijn wegwerp mondkapjes beter, maar vaak kun je dit ook met stoffen kapjes doen. Deze stoffen kapjes kun je wassen en opnieuw gebruiken. Daardoor zijn ze goedkoper op de lange termijn en veroorzaken ze aanzienlijk minder afval.

 

Wel of geen mondkapjes kopen bij de groothandel?

Het is uiteraard aan jou om te beslissen waar je je mondkapjes wilt kopen. Zo lang je ervoor zorgt dat ze kwalitatief zijn en niet-medisch, zit je goed. Het voordeel van de groothandel komt naar voren als je een grote bestelling wilt plaatsen. Heb je honderden of zelfs duizenden mondkapjes nodig, dan zijn zij er met volumekorting en de capaciteit om deze bestelling te verwerken. Leg een kleine voorraad aan, want mondkapjes zullen niet snel uit ons leven verdwijnen. Helaas valt er alleen geen Coronatest Nederland te bestellen.

DEZE OUTFITS VIND JE VAST OOK LEUK
9 juni 2015

BUDGET H&M OUTFIT

Geen categorie
LEES VERDER
20 augustus 2015

Door weer en wind!

Geen categorie
LEES VERDER
14 december 2016

Sterrenlook

Geen categorie
LEES VERDER
Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com