Originele kerstcadeaus voor je vriend

9 december 2020, In: Geen categorie
0

Originele kerstcadeaus voor je vriend

Met kerst wil je je vriend graag iets leuks cadeau geven, maar vaak is een origineel cadeau bedenken enorm lastig. Daarom schreven wij een artikel waarmee we je een beetje uit de brand proberen te helpen.

 

Mannen denken niet zoals vrouwen en ze vinden dan ook heel andere dingen leuk dan vrouwen. Waar vrouwen het leuk vinden als er veel is nagedacht over een cadeau, als er veel moeite in zit, maakt dat voor mannen niet zoveel uit. Natuurlijk vind een man het leuk als je aandacht aan zijn cadeau besteed, maar het cadeau wordt er voor hem niet meer door waard. Daarom is het bij mannen belangrijk dat je gewoon een goed cadeau voor hem vind en dat is nou net wat het zo moeilijk maakt. Hieronder sommen we een paar dingetjes op waar jij misschien wel wat mee kan.

Ga voor een activiteit

Deze is een klein beetje tricky. Sommige mannen hebben namelijk liever een cadeau waar ze iets mee kunnen, iets nuttigs. Vaak is dit echter wel een goede optie, je vriend vind het namelijk, als het goed is, hartstikke leuk om iets te gaan doen met jou. Het is een mooie manier om samen herinneringen te maken én je kunt hem echt iets leuks geven, wat hij waarschijnlijk super gaaf vind om te doen. Zo kunnen jullie gaan parachutespringen, skydiven, karten, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zijn lievelingsdrankje, maar dan anders

We willen niet generaliseren, maar de meeste mannen houden wel van een lekker drankje. Of dat nu wijn of whiskey is. Geef hem bijvoorbeeld een snack die gemaakt is van zijn favoriete drankje, of ga voor een proefsetje van verschillende whiskys of likeuren. HUMK heeft leuke flessen met stukjes hout van Schotse whisky vaten, hier kun je een fles whisky in doen, zodat je vriend zijn eigen smaak whisky kan creëren.

Een woord: gadgets

Welke man is er nou niet gek op een gave gadget? Dat hoeft echt niet per se een dure gadget te zijn, zoals de nieuwste spelcomputer. Je kunt hem bijvoorbeeld ook een chromecast geven, of een Newton’s cradle voor op zijn bureau geven.

Speelgoed

Dit klinkt waarschijnlijk super raar en misschien hoort dit nog een beetje onder het kopje gadgets, maar we weten zeker dat je vriend dit leuk vind. Iedere man is namelijk eigenlijk gewoon een groot kind, ook al geven ze dat niet graag toe. Speel daarom in op zijn jeugdsentiment en geef je vriend iets wat hij super cool had gevonden toen hij nog jong was. Denk aan een op afstand bestuurbaar speelgoed autootje, een katapult of bijvoorbeeld een telescoop.

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com