Spiri Ibiza accessoires

16 september 2022, In: Geen categorie
0

Spiri Ibiza accessoires
Kleding en accessoires kopen gaat tegenwoordig heel anders dan pakweg een jaar of tien geleden. Voorheen waren alleen de allergrootste merken online beschikbaar, maar tegenwoordig vind je ook steeds meer kleinere, unieke en exclusieve merken terug in een van de vele webshops. Een mooi voorbeeld van een van deze merken, is Spiri. Op de website Spiriibiza.com vind je diverse kleding en accessoires van een uniek merk dat een sterke spirituele boodschap uitdraagt. Van vrolijk gekleurde artistieke sokken, tot posters van kunstwerken om je huis of kantoor mee aan te kleden of sieraden, je vindt het allemaal in de webshop van het Boheemse merk Spiri.

Ibiza geeft inspiratie aan artiesten en kunstenaars
Het Spaanse eiland Ibiza is al jarenlang voor vele artiesten en kunstenaars een absolute inspiratiebron en dat is voor Spiri niet anders. Spiri is trendy en modieus met oog voor de spirituele wereld. De sokken van Spiri passen helemaal in de nieuwe benadering van sokken, waarbij sokken opvallende kleuren hebben en gezien mogen worden. De sokken van Spiri zijn gemaakt van biologisch katoen en dragen zeer prettig. De designs van de sokken zijn zowel geschikt voor dames als voor heren en makkelijk te combineren met uiteenlopende outfits.

Spiri staat voor een diepere betekenis
Alle producten van Spiri zijn zeer kunstzinnig en het derde oog dat refereert naar de zesde Chakra is terug te vinden in zowel de designs van de sokken, alsook in de posters en de sieraden die in de webshop te vinden zijn. Spiri staat dan ook echt voor een manier van leven en is meer dan alleen kleren en accessoires. Het allesziende oog kijkt door de oppervlakte heen en gaat de diepte in. Door producten van die Boheemse gestylde te merk te dragen geef je aandacht aan intuïtie, fantasie en innerlijke wijsheid. De producten zullen zowel qua design als kleurgebruik zeker in het oog springen en de nodige complimenten van je omgeving opleveren. Wanneer je een liefhebber bent van de kunst en de stijl van deze zeer getalenteerde artiest dan is er ook de mogelijkheid om posters van diverse kunststukken aan te schaffen die je eventueel kan inlijsten en waarmee je verschillende ruimtes mee aan kan kleden.

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com