Tips voor als de kapper je haar heeft verpest

9 december 2020, In: Geen categorie
0

Tips voor als de kapper je haar heeft verpest

Iedereen heeft het al eens meegemaakt: je gaat naar de kapper om de puntjes eraf te laten knippen en komt terug met een coupe die veel korter, de verkeerde kleur heeft, of heel anders is dan je in gedachten had.

 

Vaak weet je direct of je blij bent met je nieuwe kapsel zodra je in de spiegel kijkt bij de kapper. In dit geval ben je er absoluut niet blij mee. Daar baal je dan natuurlijk enorm van. Maar wat doe je dan? Is het nog wel recht te zetten? Wij geven je een aantal tips!

Zeg er iets van

Je hoeft echt niet uit beleefdheid te zeggen dat je tevreden bent met je nieuwe kapsel en dat je het hartstikke mooi vind. Als je er niet tevreden mee bent, mag je dat gewoon zeggen. Doe dat natuurlijk wel op een beleefde manier, compleet uit je dak gaan tegen je kapper is nou ook weer niet nodig. Ga gewoon rustig met je kapper in gesprek en leg gedetailleerd uit wat je dan wél in gedachten had. Samen kunnen jullie vast tot een goede oplossing komen. Misschien kan er alsnog een extra stukje af, of kan je haar nog een beetje bijgekleurd worden.

Te kort?

Heeft de kapper je haar veel te kort geknipt? Dan wordt het wat lastiger om iets aan je nieuwe kapsel te doen. Als je haar wel in het goede model is geknipt kun je ervoor kiezen om het zo te laten en om het gewoon aan te laten groeien. Je kunt ook vragen om hairextensions. Deze zul je eerst zelf moeten halen. Je kunt dan bijvoorbeeld de Bighair weft gold line extensions van Hairextensions Voordeel aanschaffen. Deze extensions zijn van professionele kwaliteit en blijven dan ook een maand of drie zitten. In die tijd heeft je haar meer dan genoeg tijd om een beetje bij te groeien en zo heb je toch de lengte die je eigenlijk wilde hebben.

Als je het even niet meer weet

Als zowel jij als je kapper niet op een goede, passende oplossing kunnen komen voor jouw mislukte kapsel, kun je op zijn minst om een aantal stylingtips voor je nieuwe kapsel vragen. Het stylen van je haar is namelijk al niet makkelijk, maar wanneer je een kapsel hebt, waarvan je geen idee hebt wat je ermee aan moet, is het vrijwel onmogelijk. Vaak kan een beetje slag of een paar krullen een verkeerde knipbeurt al wel wat verdoezelen.

Draag een hoed

Onze laatste tip? Draag een leuke hoed! Hoeden worden steeds populairder en dat is niet voor niks, want ze zijn hartstikke leuk. Ook mutsen, bandanas en petten zijn hartstikke tof om te dragen. Daarbij verdoezelen ze een groot deel van je kapsel en zo zijn ze dus dé perfecte oplossing voor een slechte haardag of gewoon een slecht kapsel. Dat noemen we pas een win-win situatie!

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com