Uitgelichte producten

4 juni 2019, In: Geen categorie
0

Je feestelijke outfit afmaken met deze tips

Wat voor feest het ook mag zijn. Je moet stralen. Je moet er uitzien alsof je een echte filmster bent. De perfecte outfit is dus van essentieel belang. Maar, hoe moet je nou echt stralen? Hoe blink je uit? Wat mag je niet missen als je naar een feest gaat? In dit artikel kom je van alles te weten over hoe jij het best kan stralen.

Kleding: niet per se het belangrijkste

Als mensen denken aan stralen op een feestje wordt er al gauw aan kleding gedacht. Dit is niet altijd het geval. Je eigen fysieke aspecten moeten ook stralen. Zo moet je haar er prachtig uitzien. Je nagels moeten ook tip top in orde zijn. De beste acrylnagels kan je vinden bij een nagelgroothandel of bij een specialist.

Een dresscode?

Het is een gaaf idee om een dresscode af te spreken zodat iedereen op een bepaalde manier gekleed moet komen. Zo kan je extra je best doen door all out te gaan. Ga voor die extra mooie jurk of koop de meest opvallende attributen zodat de ogen op jou gericht zijn wanneer je binnen komt lopen. Door een dresscode in te voeren kan je je beter voorbereiden op dat feestje. Als je ruim van tevoren kan plannen hoe je je gaat kleden kan je een extra grote indruk maken op de mensen.

Wees een ‘rebel’

Door iets anders te doen dan verwacht wordt kan je iedereen even flink verrassen. Wees lekker extra en koop die hoge hakken. Draag die grote ronde oorbellen. Laat je lekker opmaken. Draag die ene jurk die al die tijd in je kast heeft gehangen speciaal voor dit soort momenten. Wees niet bang om wat gedurfds te doen. Iets anders is niet altijd verkeerd. Men zal je onthouden en dat is toch leuk.

 

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com