Welk sieraad past bij mij?

14 februari 2022, In: Geen categorie
0

Het dragen van een sieraad voegt toch altijd wat toe aan een outfit. Toch is het zo dat bij de ene persoon een bepaald sieraad beter staat dan bij een ander. Denk hierbij aan het soort sieraad, maar ook aan de kleur van het sieraad. Zilver kan bij iemand heel mooi staan, maar vervolgens bij de ander weer helemaal niet. Welke sieraad past nou echt bij jou? Dat lees je in deze blog.

Draag jij zilver of goud?

Om te bepalen of zilver of goud beter bij je past, moet je kijken naar jouw kleurtype. Er zijn heel veel verschillende kleurtypes, maar de belangrijkste worden in deze blog genoemd. Zo heb je warme kleurtypes en koele kleurtypes. Mensen met een donkere huid en donker haar zijn warme kleurtypes en mensen met een lichte huid en meestal blond haar zijn koele kleurtypes. Zilver past het beste bij kleurtypes en goud bij warme kleurtypes.

Welke vorm gezicht heb jij?

Nu weten we welke kleur sieraad het beste bij jou past, maar weet jij ook welke soort het beste bij jou past? Bij oorbellen hangt dat af van de vorm van jouw gezicht. Bij een rond gezicht, past een oorbel met een ronde vorm het beste, bijvoorbeeld oorbellen met parels. Bij een hartvormig gezicht kun je het beste ronde en ovale vormen, maar ook driehoekige vormen het beste dragen. Heb je een vierkant gezicht? Dan heeft jouw gezicht rechte lijnen nodig, daar staat kleine oorbellen het mooist bij.

Heb je bijvoorbeeld een warm kleurtype met rond gezicht? Dan kun je het beste gouden oorbellen met ronde vormen dragen. Daarmee komt jouw gezicht het beste uit. Hetzelfde geldt voor de andere kleurtypes met vormen gezicht. Naast oorbellen, kun je natuurlijk denken aan het dragen van armbanden, horloges zoals een Citizen horloge of enkelbandjes. Allerlei sieraden die jouw outfit af kunnen maken.

DEZE OUTFITS VIND JE VAST OOK LEUK
14 december 2016

Sterrenlook

Geen categorie
LEES VERDER
14 november 2016

Busy Bee

Geen categorie
LEES VERDER
23 april 2015

H&M in the picture!

Geen categorie
LEES VERDER
Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com