Winter is coming, Brace yourselves!

27 juni 2017, In: Geen categorie
0

Deze winterjassen zorgen ervoor dat je de winter prima overleefd

De jassen zijn zo geproduceerd dat ze de strengste winters kunnen overleven. Wij hebben het dan over de winterjassen van Canada Goose en Parajumpers.

Canada Goose

De Canadese kledingfabrikant was opgericht in 1957 door een poolse immigrant Sam Tick. Het begon met regenjassen, later begon Canada Goose zich te specialiseren in de productie van Donsjassen. Deze ware geschikt voor de zware weersomstandigheden in de koude landen. In 1985 begon Canada Goose met de productie van de parka’s, de Snow Goose. Uiteindelijk veranderde deze naam, zoals wij die vandaag de dag kennen: Canada Goose. De winterjassen van Canada Goose zijn met de hand gemaakt. Er zit bijna 500 uur aan werk in elke jas. De jassen hebben een levenslange garantie. Een Canada Goose jas staat bekend als een waardig kledingstuk die bij menig fashionvolger gewild is. Bekijk de jassen dus via CoutureFashion, er zijn regelmatig kortingen te vinden die er voor zorgen dat de jassen betaalbaar blijven.

Parajumpers

Parajumpers is ontstaan door de ontwerper Massimo Rossetti. Deze creatieve man is de grondlegger van de jassen, die wij vandaag de dag als een echt exclusief kledingmerk zien. De donsjassen zijn perfect voor de extreme lage temperaturen, deze zijn rijk voorzien van dons. Dit zorgt ervoor dat de koude wind niet wordt doorgelaten. De Parajumpers heren jas is populair onder de jongeren, maar ook vele volwassen zien wij lopen in de donsjassen van Parajumpers. De Parajumpers dames jas is populair bij de vrouwen. Vooral de parka modellen doen het goed bij de dames. Daarnaast doen de donsjassen van Parajumpers het altijd goed.

CoutureFashion vindt exclusiviteit zeer belangrijk. En maakt daarom een keiharde vuist tegen counterfeits(namaak producten). Omdat deze jassen exclusief zijn worden deze helaas veel nagemaakt in China. Dit gaat vaak gepaard met slechte arbeidsomstandigheden en erge schade aan milieu en dieren. CoutureFashion blogt wekelijks over hoe je neppe producten kunt herkennen en geeft ook overige tips over online shoppen.

Er zijn nog geen berichten, plaats het eerste bericht!

Laat een berichtje achter

Edgy Linkjes


www.fashionchick.nl
www.asos.com
www.hm.com